Våra arbetsgrupper

ÄLSKADE AMATÖRER!
Det mesta arbetet i “Kairos – nu är den rätta tiden” görs ideellt av amatörer (volontärer) i olika arbetsgrupper. Det är extra värdefullt, eftersom amatörer arbetar med kärlek och engagemang som drivkraft istället för pengar. Det leder också till att det finns plats för många människor som kan bidra olika mycket, med olika erfarenheter. 

VÅRA ARBETSGRUPPER
Produktionsgruppen har planerat, administrerat och jobbat med lokal och finansiering. Kommunikationsgruppen skött om våra sociala medier, formgett och tagit fram trycksaker och skött kontakter med olika samarbetspartners och “gammelmedia”. Orkestern spelar all musik. Aktörerna sjunger, spelar teater, dansar och gör cirkuskonster. Fast inte allt på samma gång! Kostym, mask & peruk har skapat och sytt kläder, men också hjälpt till med smink och håruppsättningar. Scenografi och teknik har hittat på, konstruerat, byggt och målat det som behövs, men också jobbat med ljus, ljud och andra tekniska effekter. Textgruppen har skrivit manuset och Socialgruppen fixat fika och fester och har sett till att alla har det bra, både medverkande och publik.

TILLSAMMANS ÄR ENDA SÄTTET
Att vara med och göra något så svårt som att skapa och sätta upp en nyskriven musikteater är lärorikt för alla som är med. Vi har haft väldigt roligt på vägen. Kairos är en ny gemenskap som berättar en ny, positiv berättelse om framtiden.

Ett hjärta av lav