Våra arbetsgrupper

ÄLSKADE AMATÖRER!
Det mesta arbetet i “Kairos – nu är den rätta tiden” görs ideellt av amatörer (volontärer) i olika arbetsgrupper. Det är extra värdefullt, eftersom amatörer arbetar med kärlek och engagemang som drivkraft istället för pengar. Det leder också till att det finns plats för många människor som kan bidra olika mycket, med olika erfarenheter. Du måste inte vara jätteduktig på det du vill göra, men vara beredd att lära dig. Kanske vill du prova på något helt nytt? Eller så kan du lära ut hur du brukar göra!

VÅRA ARBETSGRUPPER
Produktionsgruppen planerar, administrerar och jobbar med lokal och finansiering. Kommunikationsgruppen sköter våra sociala medier, formger och tar fram trycksaker och sköter kontakter med olika samarbetspartners och “gammelmedia”. Orkestern spelar all musik. Aktörerna sjunger, spelar teater, dansar och gör cirkuskonster. Fast inte allt på samma gång! Kostym, mask & peruk skapar och syr kläder, men hjälper också till med smink och håruppsättningar. Scenografi och teknik hittar på, konstruerar, bygger och målar det som behövs, men jobbar också med ljus, ljud och andra tekniska effekter. Textgruppen skriver det som fattas i manuset och Socialgruppen fixar fika och fester och ser till att alla har det bra, både medverkande och publik.

DÅ SÄTTER VI I GÅNG
Just nu undersöker vi intresset och är i starten av vårt stora arbete. Arbetet i grupperna Orkester, Aktörer, Kostym, mask & peruk och Socialgruppen kommer troligtvis sätta i gång på allvar under våren 2022. Arbetet i Textgruppen, Produktionsgruppen och Kommunikationsgruppen är redan igång så där kommer du kunna börja direkt.

TILLSAMMANS ÄR ENDA SÄTTET
Att vara med och göra något så svårt som att skapa och sätta upp en nyskriven musikteater är lärorikt för alla som är med. Vi kommer dessutom ha väldigt roligt på vägen. Kairos är en ny gemenskap för dig som vill lära känna olika slags människor och samtidigt delta i en konstnärlig produktion som berättar en ny, positiv berättelse om framtiden.

Är du intresserad av att vara med i våra arbetsgrupper, skicka in din intresseanmälan på sidan Kontakt.

Ett hjärta av lav